Vespasafari
Ruukintie 11
07970 Strömfors / Ruotsinpyhtää

sähköposti: info@vespasafari.fi
puh: +358 400 993397

USEIN KYSYTTYÄ

KUKA SAA AJAA VESPAA?
Vespan kuljettajilla on oltava voimassaoleva mopokortti. Ennen vuotta 1985 syntyneet ajokortinomistajat eivät tarvitse erillistä mopokorttia. Alle 18-vuotiaalla kuljettajalla on oltava huoltajan suostumus opastetuille retkille. Ikäraja omin päin kruisailuun on 23v.

VOINKO LÄHTEÄ YHDESSÄ TOISEN KANSSA SAMALLA AJOPELILLÄ?
Vespat ovat rekisteröityjä kahdelle hengelle. Hinnat on laskettu joko yhden hengen tai kahden hengen mukaan yhden menopelin päällä.

MITEN PITÄÄ PUKEUTUA?
Vaikka olemme varanneet koko kesäksi kauniin ja lämpimän ilman, ajaessa voi joskus tuntua viileämmältä, kun tuuli tuivertaa. Ota mukaan varmuuden vuoksi pitkät housut, lämmin paita ja mahdollisesti takki, joka suojaa tuulelta. Myös hansikkaat saattavat lisätä ajomukavuutta.

ENTÄ JOS SATAA KAATAMALLA?
Pieni tihku ei haittaa. Jos sataa kunnolla, järjestämme vaihtoehtoista ohjelmaa. Voimme mennä seuraamaan seppien työskentelyä ja kokeilla itsekin takomista, tai osallistua vaikkapa Pin-up –kurssille stylistimme studiossa aivan ruukin sydämessä. Tietenkin nautimme myös kunnon kahvit.

SAAKO JUODA PÄIVÄOLUET?
Noudatamme alkoholin suhteen nollatoleranssia ja varmistamme kaikkien turvallisuuden puhalluskokeella ennen matkalle lähtöä.

MISTÄ SAA RUOKAA?
Strömforsin ruukissa toimii kesällä kolme ravintolaa ja kahvila. Myös kyläkauppa on auki joka päivä.

MISSÄ VOI YÖPYÄ?
Ruukissa on monia majoitusmahdollisuuksia. Järjestämme teille majoituksen toiveidenne mukaan. Voitte käydä tutustumassa www.lomatahdet.fi ja www.stromforsinruukki.fi.

MISSÄ VOI SAUNOA?
Järjestämme myös saunaillan ja virvokkeet.

SIIRRY TÄSTÄ VARAAMAAN VESPASAFARI VERKKOKAUPPAAN->