17/04/2018

Tuotteet

MINNE MATKAISIT?

KOE VANHA LOVIISA

Viehättävä pikkukaupunki on saanut nimensä Ruotsin kuningatar Loviisa Ulriikalta. Ainutlaatuinen puutalokaupunginosa, vanha Loviisa on tutustumisen arvoinen. Läheisellä Laivasillalla tuoksuu merituuli ja laineet liplattavat kymmenien veneiden kylkiin. Käymme kahvilla kuuluisassa Tuhannen tuskan kahvilassa ja kurkistamassa menneisyyteen Komendantintalossa. Tutustu Loviisan nähtävyyksiin: Visit Loviisa.

Lähtö lauantaisin klo 12 Strömforsin ruukista. Kesto noin 4h Ryhmille sopimuksen mukaan.

Hinta: 65€/hlö. Sisältää kahvin/teen ja leivonnaisen, opastuksen, kypärän, polttoaineen ja vakuutuksen.

LÄHDE AIKAMATKALLE

Vespojen kulta-aikaan 1950- ja 1960 -luvulla hurmattiin neitoja ja nuorukaisia moottorin pärinällä. Tule fiilistelemään vanhalle Gulf-asemalle, soita pari levyä jukeboxista ja nauti kunnon sumpit. Kruisaillaan vielä ihmettelemään hienoja maisemia. Neidot ja rouvat voivat myös tilauksesta antaa stailata itsensä hehkeäksi böönaksi kellohelmoineen. Tiedustelut hello@pinupgarage.fi, www.pinupgarage.fi

Lähtö keskiviikkoisin klo 12 Strömforsin ruukista. Kesto noin 3,5 h. Ryhmille sopimuksen mukaan.

Hinta: 65€/hlö. Sisältää kahvin/teen ja leivonnaisen, opastuksen, pääsymaksun, kypärän, polttoaineen ja vakuutuksen.

RÄÄTÄLÖIDYT VESPASAFARIT

Toteutamme Vespasafarin toiveidenne mukaan. Työhyvinvointipäivä, räväkät polttarit, syntymäpäivät, kavereiden kokoontumisajot – mitä vain mielitte. Vespoja on käytössä viisi ja ne on rekisteröity kahdelle hengelle. Hinta määräytyy retken mukaan. Kysy tarjous: info@vespasafari.fi.

Daamit, muistattehan mahdollisuuden stailata itsenne pin-up -kaunottariksi! Tiedustelut hello@pinupgarage.fi.

Retkeen voi yhdistää esim. saunan ja herkullisen illallisen. Tiedustelut: Lomatähdet.

VUOKRAA VESPA

Vuokraa Vespa ja lähde minne nenä näyttää! Muutama vinkki: eväsretki Loviisan uimarannalle, käynti englantilaisessa Eija´s Garden -puutarhassa Ahvenkoskella ja aikahyppy Pyhtään keskiaikaisessa kivikirkossa. Kysy lisää vierailukohteista!

Hinta:

30€/2h, 50€/6h, vuorokausi klo 12-12 60€. Mikäli Vespan kyydissä on kaksi henkilöä, hintaan lisätään 10€. Hintaan sisältyy kypärän vuokra ja vakuutus. Polttoaine erikseen.